Velká Kraš - Supíkovice 0:2 (0:2)

07.10.2012 11:45

Tatran odvezl tři body

Jiskra umřela na neproměňování šancí. Hosté dokázali zvítězit a udrželi druhou příčku. V sobotu šlágr kola s první Starou Červenou Vodou.

V loňském ročníku dokázala Velká Kraš tehdy vedoucí celek tabulky obrat o bod a postarat se o senzaci kola. Tentokrát však Supíkovice neponechaly nic náhodě a zejména za povedený první poločas si po zásluze odvezly všechny body. Hosté byli v první půli aktivnější a vytvořili si několik šancí, které však dlouho trestuhodně spalovali. Až v závěru poločasu dvěma slepenými góly pootočili kolem zápasu ve svůj prospěch. Nejprve využili špatné rozehrávky domácích k rychlému brejku, který zakončil Frkáň ml. - 0:1, poté se po bratrské spolupráci prosadil Roman Šťastný - 0:2. Jiskra ve druhém poločase přidala a mohla se vrátit do zápasu, ale Šulák zahodil penaltu. I v dalších minutách domácí sveřepě dobývali branku Tatranu, ale chyběl jim klid v koncovce. Po vítězství v Bernarticích se tak příznivci Velké Kraše bodu tentokrát nedočkali. Supíkovice se naopak udržely za vedoucí Starou Červenou Vodou na pětibodovém odstupu a v sobotu 29. září ji od 16:00 přivítají ve šlágru kola na svém trávníku. Bude hrát druhý s prvním!

Sestava: Paleček - Janošťák, Šulák, M. Ondrušík, Janoš - Henrych, Ryba, M. Tirala, Šimoník - M. Roubalík, P. Roubalík; střídali Randus a R. Tirala