Černá Voda - Velká Kraš 3:1 (1:1)

08.09.2013 12:19

Favorit se dlouho trápil

Kameník v novém ročníku ještě neztratil ani bod. Roubalík pokazil Černé Vodě čisté konto. Jiskru vede hrající trenér Martin Šulák.

V sobotním zápase s Jiskrou Velká Kraš byli domácí velkým favoritem. V úvodních dvou zápasech ještě neztratili ani bod a ani jednou neinkasovali. Ale hosté po úvodní prohře v Bernarticích rozdrtili minulý víkend Skorošice a dali jasně najevo, že nechtějí patřit k outsiderům okresního přeboru. Mužstvo v letošní sezóně vede jako hrající trenér Martin Šulák, který nahradil dlouholetého trenéra Daniela. Domácí šli do vedení po špatné domluvě brankáře Palečka se spoluhráči a Pavlíček z Kameníku nabídnutou příležitost využil - 1:0. Hosté ale na inkasovanou branku bleskově odpověděli. Už o tři minuty později předvedli krásnou kombinační akci a po několika narážečkách Pavel Roubalík vyrovnal - 1:1. V dalších minutách viděli diváci spíše úporný boj odehrávající mezi šestnáctkami než fotbalovou krásu. Gólů se tak dočkali až ve druhém poločase, když Vala utekl obraně hostí a prostřelil Palečka - 2:1. Pak mohli hosté vyrovnat, ve velmi sporném ofsajdu je však zastavil čárový rozhodčí. V samém závěru zápasu pojistil tři body Kameníku po chybě Palečka Pavlíček - 3:1. Tento univerzál, který nastupuje v případě potřeby i v domácí brance, je z tohoto postu zvyklý chodit neohroženě do soubojů o míč a oba své střelecké úspěchy si připsal, když přehlavičkoval brankáře Jiskry. "Dnes jsme nepodali nejlepší výkon, ale tři body se nám nakonec podařilo vybojovat." uznal po zápase trenér Kameníku Mičák, s tím, že hra jeho svěřenců tentokrát postrádala obvyklou lehkost.

Sestava: Paleček - Ruman M., Šulák, Janoš, Randus - Hendrych, Ondrušík J. ml., Tirala R. Roubalík P. - Čecháček, Šimoník; střídali Trusík a Ruman V.